joi, 30 iunie 2016

Preturi bune la cazare in regim hotelier Predeal

O vacanta la munte este ideala si pe timp de vara si iarna. Cele mai multe persoane ajung la Predeal iarna, datorita conditiilor grozave si facilitatilor oferite, insa foarte multi turisti aleg sa fuga din calea caniculei din timpul verii si sa se adaposteasca la poalele muntilor. Unitatile de cazare sunt numeroase in cele mai cunoscute statiuni ale tarii, insa cele mai bune oferte sunt rezervate imediat, iar pentru a gasi un loc grozav pentru cazare, turistii se vad nevoiti sa rezerve o camera chiar si cu cateva luni inainte.

Cu toate acestea, se poate lua in calcul si regimul hotelier Predeal, deoarece exista o multime de apartamente ce se pot inchiria doar pentru cateva nopti, iar conditiile, cu siguranta, vor multumi pe toata lumea.

Preturi bune

Un mare avantaj adus de regimul hotelier Predeal este faptul ca preturile sunt mult mai scazute decat la hotel sau pensiuni pentru aceleasi conditii. Asadar, pentru un apartament cu doua camere si dotari de 5 stele se va plati un tarif mult mai mic decat pentru o simpla camera de hotel de acelasi numar de stele. In aceste conditii, nu este de mirare de ce regimul hotelier devine din ce in ce mai popular.

Mai mult spatiu

De asemenea, nu trebuie neglijata nici suprafata disponibila, deoarece o vacanta trebuie sa fie perfecta din toate punctele de vedere, iar lipsa spatiului adecvat cu siguranta ca este deranjanta. Apartamentele inchiriate sunt mult mai spatioase decat simplele camere de hotel si permit gazduirea mai multor persoane, situatie ideala pentru grupuri. 4 camere sunt suficiente pentru 8 persoane, iar suprafata de circa 100 de metri patrati promite o vacanta confortabila, in cele mai bune conditii si favorizeaza petrecerea timpului liber impreuna.

Facilitati


O sumedenie de facilitati ii asteapta pe oaspeti, de la aer conditionat, internet wireless, televizor Led, la locuri de parcare asigurate sau bucatarii bine dotate.

marți, 28 iunie 2016

Cum sa aleg un fotograf de nunta?

 Incepand cu cununia la starea civila si terminand cu petrecerea de la sfarsit, nunta este un eveniment care trebuie imortalizat asa cum isi doresc mirii. Alegerea fotografului potrivit poate fi uneori dificila, deoarece fotografiile si momentele nu pot fi refacute, iar nimeni nu isi doreste sa aiba grija pozelor pe durata desfasurarii celui mai important eveniment din viata. 

Din aceste motive, trebuie ca fotograful sa fie un adevarat artist, cu studii si aparatura profesionala.

Munca unui fotograf

Desigur, exista si persoane care prefera sa aleaga un prieten sau o ruda sa le faca pozele, insa de cele mai multe ori acest lucru nu se sfarseste prin a avea fotografiile de nunta dorite. Un lucru esential pe care expertii in acest domeniu il au, spre deosebire de cei neprofesionisti, este vizunea. 

Aceasta presupune ani de pregatire, pentru formarea ochiului si bineinteles, talent artistic. Cu toate ca multi considera ca fotografia nu este o munca in sine, situatia nu sta deloc asa. Pentru a-si construi un portofoliu, un fotograf nunta trebuie sa munceasca din greu, incepand cu imortalizarea pozelor si terminand cu editarea acestora. Mai mult, in spatele oricarui profesionist stau ore intense de pregatire, de studii sau de munca propriu-zisa.

In plus, fotografii investesc sume importante de bani in instrumentele pe care le folosesc. Pe langa aparatele foto profesionale si obiective, lumini, panouri, artistii au nevoie de programe speciale, de inalta calitate pentru editarea imaginilor. Mai mult decat atat, pentru utilizarea acestor programe este necesar un calculator sau laptop performant. In cazul in care fotograful realizeaza si acele marturii facute din imagini, acesta trebuie sa aiba si o imprimanta profesionala.

Astfel ca, daca va doriti cele mai reusite imagini de la eveniment, trebuie sa va lasati pe mana unui fotograf de nunta. Trebuie sa luati in considerare ca acesta va va usura munca, lasandu-va sa va bucurati de eveniment.


Am hotarat sa cumpar Instalatii GPL de la AGR

Tot mai multi soferi se vad nevoiti sa caute solutii pentru a face economii atunci cand vine vorba de carburantul folosit de propriile autoturisme, in special cele cu motoare pe benzina care consuma mai mult. O varianta din ce in ce mai populara este reprezentata de instalatii GPL de la AGR,  care sunt renumite pentru lista lunga de avantaje promise soferilor, pentru eficienta, economii si cresterea duratei de viata a motorului.

Economii semnificative

Am hotarat sa cumpar instalatii GPL de la AGR, care sunt foarte eficiente din mai multe puncte de vedere, in special datorita consumului scazut de carburant, iar soferii vor putea face economii de pana la 40% in fiecare luna. In plus, o astfel de instalatie a carei pret mediu este de 500 de euro, se va amortiza in primii 11.000 de km parcursi, fiind nevoie de aproximativ un an pentru cei mai multi dintre soferi. Asadar, odata cu inceperea celui de al doilea an, economiile facute se vor resimti in buzunarul soferilor.

Durabilitate si siguranta

Aceste sisteme sunt instalate doar in service-urile autorizate de Registrul Auto Roman, astfel ca frecvent sunt verificate conditiile de lucru, pentru a indeplini mai multe criterii. De o foarte buna calitate, instalatiile GPL chiar ajuta la cresterea duratei de viata a motorului cu pana la 20%, intrucat acestea vor functiona in conditii mai bune, iar carburantul este unul mult mai curat decat benzina sau motorina.

In plus, soferii nu trebuie sa isi faca griji cu privire la siguranta, deoarece rezervoarele de gaz au o grosime de pana la 10 ori mai mare decat cele de carburant obisnuit, fiind excluse scurgerile de gaze sau alte probleme. De asemenea, sistemele se pot instala chiar in locul rotii de rezerva pentru ca rezervorul de gaz sa nu ocupe o buna parte a portbagajului, iar soferii sa se bucure de tot confortul de care au nevoie.