duminică, 12 martie 2017

Pantofii casual sunt printre preferatii femeilor din Romania

Pentru ca am scapat de perioada anotimpului rece si am intrat in sezonul de primavara-vara, este important sa punem accentul pe incaltaminte si sa facem loc in dulap la noua colectie de pantofi casual. Pentru ca pe internet exista numeroase modele este destul de greu pentru o femeie sa se decida, iar prin urmare, stilistii recomanda sa punem accent in primul rand pe propriile gusturi, pe ceea ce ne vine bine, iar abia la final pe trendurile existente.

Cumparaturile online au devenit o practica des intalnita mai ales in cazul doamnelor si domnisoarelor care nu au intotdeauna timp liber, iar de multe ori acest lucru reprezinta si un avantaj din punct de vedere financiar multumita reducerilor si promotiilor existente pe diverse site-uri.

Varful ascutit

Stim cu totii ca in ultimii ani, pantofii stiletto au cucerit inimile tuturor femeilor avand numeroase avantaje precum faptul ca subtiaza si ingusteaza piciorul si faptul ca se potrivesc cam in orice tinuta, fie ca alegeti sa ii asortati cu o fusta, fie cu o pereche de jeansi.
Prin urmare, fiecare designer introduce in noua colectie de pantofi casual si papucii stiletto, incercand sa ii integreze in trendurile din acest sezon prin culoare, forma sau toc. Totodata, acest tip de incaltaminte reprezinta un must-have in garderoba oricarei femei pentru ca sunt comozi, flexibili, se potrivesc cam in orice context si au un design simplu, dar in acelasi timp atragator.

Pantofi fara toc


Cu toate ca doamnele si domnisoarele isi doresc sa fie inalte, sa creeze cu ajutorul papucilor un efect placut vizual care sa le alungeasca picioarele, exista momente in care comoditatea joaca un rol important, iar din acest motiv designerii au introdus in noua colectie de pantofi casual si modele fara toc. Din acest motiv, in aceasta perioada, incaltamintea tip oxford este la mare cautare si in randul femeilor, cu toate ca este de inspiratie masculina.