sâmbătă, 16 iulie 2016

Pereti despartitori de calitate

Peretii despartitori de calitate trebuie sa indeplineasca mai multe cerinte pentru a se ridica la criteriile impuse de cei mai multi dintre clienti. Astfel, indiferent de mediul in care se doreste instalarea acestora, peretii despartitori trebuie sa fie in primul rand potriviti din punct de vedere al izolarii fonice, pentru a asigura un oarecare grad de intimitate.
Foarte populari in cazul cladirilor de birouri, acest tip de pereti sunt potriviti si in cadrul restaurantelor si cafenelelor, atat in bucatarie, cat si la toaleta. In plus, cu ajutorul peretilor se delimiteaza cu usurinta orice spatiu din restaurant sau centrele comerciale, iar materialele din care se confectioneaza pot fi variate, ramanand la mana clientilor, modalitatea preferata pentru care sa se opteze in functie de dorinte si necesitati.
Adesea acestia sunt construiti din lemn, metal, PVC sau o combinatie de sticla cu metal, in special pentru a delimita birourile conducatorilor companiilor. Asadar, lista de posibilitati este una foarte lunga, iar decizia este mai dificil de luat, intrucat toate materialele prezinta numeroase avantaje. Cu toate ca cel mai comun criteriu pentru care se alege un anumit tip de perete este pretul, cel putin la fel de importanta este si durata de viata.
Compartimentarea birourilor
Fiecare etaj al cladirilor moderne de birouri reprezinta suprafete deschise foarte vaste, iar pentru a asigura intimitatea angajatilor la locul de munca, adesea se doreste inchiderea lor in diferite moduri, iar solutia o reprezinta peretii despartitori. Foarte cautati sunt cei confectionati din sticla, intrucat izoleaza foarte bine fonic, chiar daca permite vizibilitatea dintr-o parte in alta, insa la cerere, se poate opta pentru sticla sablata. In plus, pentru personalizarea spatiului sticla poate fi colorata in diferite moduri, la fel ca lemnul si PVC-ul, doua dintre cele mai populare materiale folosite in acest tip de constructii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu