marți, 28 iunie 2016

Am hotarat sa cumpar Instalatii GPL de la AGR

Tot mai multi soferi se vad nevoiti sa caute solutii pentru a face economii atunci cand vine vorba de carburantul folosit de propriile autoturisme, in special cele cu motoare pe benzina care consuma mai mult. O varianta din ce in ce mai populara este reprezentata de instalatii GPL de la AGR,  care sunt renumite pentru lista lunga de avantaje promise soferilor, pentru eficienta, economii si cresterea duratei de viata a motorului.

Economii semnificative

Am hotarat sa cumpar instalatii GPL de la AGR, care sunt foarte eficiente din mai multe puncte de vedere, in special datorita consumului scazut de carburant, iar soferii vor putea face economii de pana la 40% in fiecare luna. In plus, o astfel de instalatie a carei pret mediu este de 500 de euro, se va amortiza in primii 11.000 de km parcursi, fiind nevoie de aproximativ un an pentru cei mai multi dintre soferi. Asadar, odata cu inceperea celui de al doilea an, economiile facute se vor resimti in buzunarul soferilor.

Durabilitate si siguranta

Aceste sisteme sunt instalate doar in service-urile autorizate de Registrul Auto Roman, astfel ca frecvent sunt verificate conditiile de lucru, pentru a indeplini mai multe criterii. De o foarte buna calitate, instalatiile GPL chiar ajuta la cresterea duratei de viata a motorului cu pana la 20%, intrucat acestea vor functiona in conditii mai bune, iar carburantul este unul mult mai curat decat benzina sau motorina.

In plus, soferii nu trebuie sa isi faca griji cu privire la siguranta, deoarece rezervoarele de gaz au o grosime de pana la 10 ori mai mare decat cele de carburant obisnuit, fiind excluse scurgerile de gaze sau alte probleme. De asemenea, sistemele se pot instala chiar in locul rotii de rezerva pentru ca rezervorul de gaz sa nu ocupe o buna parte a portbagajului, iar soferii sa se bucure de tot confortul de care au nevoie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu