joi, 30 iunie 2016

Preturi bune la cazare in regim hotelier Predeal

O vacanta la munte este ideala si pe timp de vara si iarna. Cele mai multe persoane ajung la Predeal iarna, datorita conditiilor grozave si facilitatilor oferite, insa foarte multi turisti aleg sa fuga din calea caniculei din timpul verii si sa se adaposteasca la poalele muntilor. Unitatile de cazare sunt numeroase in cele mai cunoscute statiuni ale tarii, insa cele mai bune oferte sunt rezervate imediat, iar pentru a gasi un loc grozav pentru cazare, turistii se vad nevoiti sa rezerve o camera chiar si cu cateva luni inainte.

Cu toate acestea, se poate lua in calcul si regimul hotelier Predeal, deoarece exista o multime de apartamente ce se pot inchiria doar pentru cateva nopti, iar conditiile, cu siguranta, vor multumi pe toata lumea.

Preturi bune

Un mare avantaj adus de regimul hotelier Predeal este faptul ca preturile sunt mult mai scazute decat la hotel sau pensiuni pentru aceleasi conditii. Asadar, pentru un apartament cu doua camere si dotari de 5 stele se va plati un tarif mult mai mic decat pentru o simpla camera de hotel de acelasi numar de stele. In aceste conditii, nu este de mirare de ce regimul hotelier devine din ce in ce mai popular.

Mai mult spatiu

De asemenea, nu trebuie neglijata nici suprafata disponibila, deoarece o vacanta trebuie sa fie perfecta din toate punctele de vedere, iar lipsa spatiului adecvat cu siguranta ca este deranjanta. Apartamentele inchiriate sunt mult mai spatioase decat simplele camere de hotel si permit gazduirea mai multor persoane, situatie ideala pentru grupuri. 4 camere sunt suficiente pentru 8 persoane, iar suprafata de circa 100 de metri patrati promite o vacanta confortabila, in cele mai bune conditii si favorizeaza petrecerea timpului liber impreuna.

Facilitati


O sumedenie de facilitati ii asteapta pe oaspeti, de la aer conditionat, internet wireless, televizor Led, la locuri de parcare asigurate sau bucatarii bine dotate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu